Bu yıl geçmeden denemeniz gereken ruj trendleri | Marka Modası

Bu yıl geçmeden denemeniz gereken ruj trendleri

Kadınlar çoğu zaman doğru tonu bulamadıkları için dudaklarının farklı ve hoş görünmediğini düşünürlerken bu görüntü onların dikkat çekmesine, fotoğraflarda parlamasına ve dudaklarının başka birinin dudakları gibi görünmesine neden olur. Bu nedenle ruj seçiminde doğru tercihte bulunmak kadınların istedikleri görünüme ulaşmalarını sağlar. Bu yıl geçmeden denemeniz gereken ruj trendleri nude tondaki rujlardır. Nude tonları, kahverengiye dönük, dudakta tenle bütünleşmeyi sağlayan sade görünüm kazandıran çok hoş tonlara sahiptir. Bu ruj uygulamasından önce dudaklarınızda kuru görünüm söz konusuysa ve çatlaklar var ise nemlendirici ve baz ile masaj yaptıktan sonra ruju pürüzsüz dudağınıza uygulamalısınız.

Bu yıl sezonda öne çıkan kırmızı ve nude tonları ile birlikte sıcak renkler ve turuncu da en trend ruj renkleri arasında yerini aldı. Bu yıl bitmeden denemeniz gereken ruj trendlerinden biri olan turuncu rengi pastel tonda uygulamış olduğunuz kombininizle ve kızıl  tondaki saçlarınızla kullanarak çok hoş bir görünüm elde edebilirsiniz.  Biraz dikkat çekici ve farklı görünmeyi sağlayan turuncu rujlar doğru tene uygulanmalı ve çarpıcı görünmeye çalışılırken hoş olmayan bir görünüm elde edilmemelidir. Ayrıca ten renginize yakıştırdığınız turuncu ruju sade ve doğal bir makyaj da kullanılmalı, böylece aşırılığı engellemelisiniz. Yaz aylarından bu yana en az kırmızı ve nude tonlar kadar tercih edilen turuncu rujlar siz denemeyenler için bu yıl bitmeden denemeniz gereken ruj trendleri arasındadır.