Anneler Günü Hediyeniz FLO Ayakkabı dan | Marka Modası
FLO’dan Anneler Günü’ne özel kolye hediyesi…

Anneler Günü Hediyeniz FLO Ayakkabı dan

FLO Anneler Günü için Şıklığı ve Rahatlığı Birarada Sunuyor !

Elbetteki hayatımızın en özel kişisi olan annelerimiz için her yıl özel bir hediye bulmaya çalışırız.

Bu yıl FLO markasının sunduğu Anneler Günü’ne özel koleksiyonda çok cazip hediye seçenekleri ile annenizin kendisini şık ve rahat hissetmesini sağlıyor.

Yaklaşan yaz mevsiminin cıvıl cıvıl etkisini kadın ayakkabı modası 2016 tasarım spor modellerde, stilettolarda, sandaletlerde ve çanta aksesuar modellerinde görebilirsiniz.

Herkesin ayakkabıcısı olan FLO’daki ayakkabı ve çanta çeşitlerinden gözlerinizi alamayacaksınız. 2016 yılının trendy olan soft renklerin metalik detayları ile uyum içinde olan koleksiyonda, vazgeçilmez siyahın asaleti, Oxford modeller, renkli loaferler ve sneakerlar spor giyinmeyi tercih eden anneler için mükemmel olurken,
çalışan ve daha aktif iş hayatında olan anneler için topluklu sandaletler, stilettolar daha doğru hediye alternatifi olacaktır.

Ayakkabıları tamamlayan aksesuar olan çantalarda geniş ürün yelpazesi içinde yer alıyor. Çantalarda zımbalar, metal aksesuarlar ve yılın modası olan yılan derisi dokulu detaylar göze çarpıyor. Çanta koleksiyonunda sarı, beyaz, nar çiçeği, pembe ve mavinin birçok tonu karşımıza çıkıyor.

FLO’nun bu dönem için sunduğu farklı bir fırsat daha var… 20 Nisan – 08 Mayıs 2016 tarihleri arasında Anneleri için 100 TL ve üzeri alışveriş yapanlara Asgold’dan gümüş anturaj kolye armağan ediliyor.

Anneler Günü Hediyeniz FLO Ayakkabı dan.

Anneler Günü FLO ile hem şık, hem de rahat