Desa’dan Klasik ve Sofistike 2015 Erkek Ayakkabı Modelleri | Marka Modası

Desa’dan Klasik ve Sofistike 2015 Erkek Ayakkabı Modelleri

1970’lerin başında İstanbul’da eczacılık okurken serbest ticaret fikirleri kuran Melih Çelet, ticaret odasındaki taleplerini değerlendirir ve deri çanta sipariş vermek isteyen ABD’li bir firma ile bağlantıya geçen Çelet, firmanın istediği ön çalışmayı bir gecede Kapalıçarşı’da fason olarak ürettirir. Verdiği  teklif çok yüksek olmasına rağmen Melih Çelet ‘in girişimci ruhu Amerikalı aracıyı oldukça etkilemiştir. Melih Bey’in, firmadan işin inceliklerini öğrenmesi ve birlikte çalışma teklifi almasıyla da DESA markası doğmuştur.
1972 yılında bayan çantası üreterek işe başlayan DESA markasının Türk tüketicisi ile tanıştığı ilk mağazası 1973 yılında Bağdat Caddesinde açılır ve Türk tüketicisi bayan ve erkek ayakkabı tasarımları ile tanışır.

Halen bugün bile özgün design edilmiş mağazalarda 2015 erkek ayakkabı modelleri keşfe çıkabilirsiniz.  1980’de büyüme yolunda attığı adımlar DESA’yı dünyadaki diğer hacimli firmalar için üretim yapan sadık bir tedarikçi haline getirir.

Şık mağazalarda vitrinleri süsleyen son 2015 erkek ayakkabı modelleri şehirli stil sahibi erkeklerin vazgeçilmezleri haline gelecek.
Desa’dan Klasik ve Sofistike 2015 Erkek Ayakkabı Modelleri

1986 yılında New York’ta açtığı DESA mağazası gibi yenilikçi bir girişim yapan marka, ABD ve Avrupa birliği ülkelerinde bilinen ve bu ülkelere ihracat yapan global bir marka haline gelir. 1983 yılında dünya devi Samsonite’ın Türkiye distribütörlüğünü alan DESA, bu işbirliğini 2007 yılında ortaklığa dönüştürür.

Desa tasarım ve deri konusundaki uzmanlığıyla yıllardır ortaya koyduğu koleksiyonlarla ve hizmetle müşterilerini gururlandırmıştır. Genç tasarım ekibi İstanbul’dan beslenmekte ve markanın kadın ve erkek tutkunları için konforlu, rahat, kaliteli ve minimalist kreasyonlar üretmeye devam ediyor.