Desa ve 2016 Bahar Kadın Ayakkabı Modası | Marka Modası
Desa markasının 2016 kadın ayakkabı Bahar-Yaz modelleri

Desa ve 2016 Bahar Kadın Ayakkabı Modası

Desa ve 2016 Bahar Kadın Ayakkabı Modası …

Doğanın Renkleri Desa’da Hayat Buldu !

Desa 2016 bahar geniş koleksiyonu ile tarz sahibi kadınlara sesleniyor !

Tanınmış ayakkabı markası Desa bahar kreasyonunda doğadan ilham almış ve doğanın renklerini farklı stiller ile buluşturarak kadınların hem günlük hem abiye kıyafetleri ile kullanabilecekleri yılın kilit ayakkabı tasarımlarını oluşturmuş.

Her yaz sezonunun vazgeçilmezi olan beyaz ve pastellerin yanı sıra, baharı simgeleyen sarı ve turuncu tonları, yükselen denizci konseptin rengi olan mavi ve güneşin enerjik kırmızısı 2016 yaz ayakkabı modelleri bayan kreasyonlarında öne çıkmış.

Lüks, ekonomik ve modern kreasyonları bir arada sunabilen Desa markası her zaman sadeliğin ve zamansız modellerin sembolü olan ceket, çanta ve ayakkabılar ile gardırobunuzun vazgeçilmez parçalarını tasarlamış.

Desa markasının 2016 Bahar-Yaz kadın ayakkabı modası modelleri arasında çarpıcı renkler dışında farklı desen ve dokuları görmek mümkün. Moda severlerin takip ettikleri bu çarpıcı parçalar arasında özgün desenleri ile deri ceket , çanta ve ayakkabılar kadınların vazgeçilmezi olacak. Bir başka ilgi çekici tasarım harikası günün her saatinin rengi olan taba tonlarında her giyim tarzına uyum sağlayan patchwork desenli modelleri olmuş.

Tasarım ekibi, markanın 2016 yazlık ayakkabı modelleri erkek koleksiyonunda rahatlık ve şıklığı bir arada sunarak, stil sahibi erkeklere klasik çizgide şıklığın anahtarı olan siyah, lacivert, bordo ve haki renkleri ile hitap etmiş. Desa markası ile kadın ve erkekler daha çarpıcı olacaklar.

DESA, bahar sezonunda geniş stil ve renk yelpazesiyle dikkat çekiyor!
Desa markasının 2016 kadın ayakkabı Bahar-Yaz modelleri arasında çarpıcı renkler dışında farklı desen ve dokuları görmek mümkün.