İç Mekan Dekorasyon Fikirleri | Marka Modası

İç Mekan Dekorasyon Fikirleri

İç Mekan dekorasyonu alanında bu sene evinize yenilik getirmek istiyorsanız ev içi dekorasyon önerileri alanında mutlaka bize kulak vermenizi öneriyoruz. Renkler ve onlara sahip olan objeler arasında korelasyonu, tasarımı ne kadar mantıklı kurarsanız, eviniz size daha sıcak gelecektir.

Tarzı Yansıtmanın Yolları Nelerdir?
En sevdiğiniz renkleri hayal edin ve bunları çeşitli objelerde yer aldığını düşünün. Sıcak renklere aşinaysanız sarı şamdan, kırmızı mum ve perdeler, hoş olurken bembeyaz yerde minik halılar, belki biraz gri tonlarında siyah-beyaz tablolar farklılığı da bir arada yaşamanıza olanak tanıyabilir. Şu anda hangi eşyanın evinize daha çok yakışacağını düşünmeye başlayın. Belki bu hol kenarı veya yatak odası duvarında durması gereken büyükçe bir ayna olabilir. Belki en sevdiğiniz sanatçının büyükçe bir tablosunu duvarınızı süslemek için kullanabilirsiniz.

Geometrik Şekiller ile Tasarım
Tablolar veya süs eşyaları her zaman normal bir biblo veya kare, dikdörtgen şeklinde olması gerekmiyor.  3D tablolar veya birkaç parçaya bölünmüş ve yerleştirildiği zaman direk dikkat çeken ayrıntılar önerebiliriz. İç mekan tasarımı için bitkileri, kapıları, aydınlatma ürünlerini ve süs bitkilerini kullanabilir ve üzerinde değişiklik yapabilirsiniz. Örneğin apartman kapısı için dış kaplama ünitesini değiştirebilir, süs bitkilerinden bulunduğunuz ortamdaki nem ve sıcaklığa en uygun olan bitki türlerini şimdiden araştırmaya başlayabilirsiniz. Duvarın bir bölümünde tuğla ve taş gibi dekoratif kaplama panelleri olduğunu, siyah beyaz bir tablo eklediğinizi düşünün. Ne kadar dikkat çekici olur hayal edin. Karmaşıklığın önünde sade bir görüntü evinizdeki tarzı yeniden canlandırabilir. Sizde sadeliği bu şekilde minik ayrıntılar ile evinize taşıyabilirsiniz. Eşyaların kenarlarındaki geometrik işlemeli tasarımlar hoş olabilir. Fakat asla bunu abartmamaya dikkat edin. Gösterişi abartmak, göz yorgunluğuna neden olabilir.

Neon Aydınlatma Dekorasyonu
Neon aydınlatma ürünleri dekorasyon fikirleri arasında alternatif olabilecek ürünler arsında neon aydınlatma ünitelerini de öneriyoruz. Göz yormayacak ve sürekli odaklanmanızın önüne geçecek sade olan tasarımları tercih edin. Örneğin tavanın bir köşesi veya bir odanın içini kumandanız ile sinema odasına veya parti şeklinde çevirmek oldukça hızlı olacaktır.  İsterseniz bu fikrimizi birkaç eşyanın kenarlarını süslemek için de kullanabilirsiniz.  Gece lambası için tavandaki neon ışıklarında 9-10 renk arasında geçiş yapabileceğinizi bir düşünün. Kulağa hoş geliyor mu? Unutmayın önünüzde çok sayıda alternatif olsun ve hangisi size daha sıcak geliyorsa o yolda yürümeye devam edin.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir