2015-2016 Sonbahar / Kış Şapka Trendleri | Marka Modası

2015-2016 Sonbahar / Kış Şapka Trendleri

Sonbahar aylarının gelmesiyle beraber soğuyan hava Şapka takmak da bir neden olmaktadır. Bu yazımızda 2015-2016 sonbahar / kış sezonunda öne çıkan Şapka modelleri ile tanışacaksınız. Özellikle bu sezon da öne çıkan Fransız beresi asil, şık ve zarif kelimesini tam olarak yansıtan bir modeldir. Her kıyafete uyum sağlayabilecek renkleri bulunan bu model yoğun ilgi göreceğe benziyor. Aynı zamanda yapılan tarz programlarının da etkisiyle öne çıkan bir model ise Fötr Şapkalardır. Emin adımlarla ilerleyen ve dilerse maskülen, dilerse feminen dilerse de spor giyinmek isteyen bir kadın bu şapkalardan yararlanabilir.

Tüm Zamanların Vazgeçilmezi Örgü Şapkalar

Hem rahatlığın hem de sıcaklığın yansımasıdır şapkalar. Tasarlanırken oldukça çeşitli seçeneği bulunan ve tamamen kişiye özel hazırlanabilen örgü şapkalar geçmişten bu yana vazgeçilemeyen ve 2015-2016 sonbahar / kış şapka trendleri arasında başköşede yer alan parçalardır.

Kürk Şapkalar İle Dikkatleri Üzerinize Çekin

Genellikle kutup ülkelerin de kullanılan ve bu sezon tüm dünyaya yayılmaya başlayan kürk şapkalar Şıklığın sıcak bir yorumu olarak karşımıza çıkmaktadır. Kürklü şapkaların yanı sıra daha feminen bir görüntü elde etmek için tül detaylı berelerden yardım alabilirsiniz. Gözlerin üzerine düşen tül soğuktan kurmanın haricinde daha elegan bir görüntü kazanmanızı sağlayacaktır aynı zamanda yoğun işlemeli bereler, binici şapkaları ve ponpon detaylı Şapkalar bu sezonun yoğun ilgi gören modelleri arasındadır.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top